14dec 2021
dec 14, 2021

Mød vores ansatte

Mike Liebmann Mathiesen

 

Mike Liebmann Mathiesen er økonomidirektør ved Pilegaard-Henriksen.

Mike startede som controller i firmaet i august 2020, og blev i september 2021 udnævnt til økonomidirektør.

Mike er uddannet cand.merc.aud på CBS i 2018. 

 

Hverdagen som økonomidirektør er alsidig og Mikes arbejdsopgaver skifter fra dag til dag. Mike er struktureret og har et skarpt øje for dagens vigtigste prioriteringer. Arbejdsopgaverne svinger fra firmaets fremtidige strategi, til økonomisk rapportering, budgettering og ledelse af økonomiafdelingen.

 

I sin stilling som økonomidirektør er Mike helt nede i den mindste detalje, med alt fra lagerstatus til firmaets fremtidige strategi. Arbejdet er vekslende mellem det nære samarbejde med økonomiafdelingen til strukturering på højere niveau.

 

Det Mike er allergladest for, ved sin stilling hos Pilegaard-Henriksen er samarbejdet med de andre medarbejdere. Han udtrykker det på denne måde: ”jeg har altid været en hjælpende person, så samarbejdet og problemløsninger er det jeg brænder for i mit job.”

 

Netop samarbejdet er noget Mike særligt nyder i stillingen, og det kan kollegaerne også mærke. For Mike er altid klar til at hjælpe, og udveksler gerne vidensdeling og faglig sparring, når der er brug for det.

 

Mike er 3. generation i koncernen, hvor hans morfar startede GVI-system, som i dag er en del af DanVan, et koncernselskab med Pilegaard Henriksen.

 

Mike kan findes både på kontoret i Glostrup og Odense indenfor almindelig åbningstid.

 

Privat er Mike bosiddende i Slagelse med sin kone og deres et-årige søn.  

 

Comments are closed.