11jan 2022
jan 11, 2022

Mød vores ansatte

Daniel Claes Andersen

Daniel er afdelingschef for tilbud og kvalitet, ved Pilegaard-Henriksens afdeling i Glostrup. Daniel startede i sin stilling d. 1. november 2021. Han er uddannet VVS-installatør og har to svendebreve bag sig, som klejnsmed og VVS energi specialist. Derudover har Daniel 9-års ledererfaring indenfor service og entreprise.

Stillingen spænder over mange opgaver, men den primære opgave er at udarbejde tilbud til samarbejdspartnere og kunder. Netop denne del af arbejdet brænder Daniel for. Daniel prioriterer samarbejdet og struktureringen med vores samarbejdspartnere højt. Hverdagen går med at tale med bygherrer, hovedentreprenører, leverandører og andre kunder. Herefter udarbejdes et specialtilbud tilpasset kunden og deres opgave, det gælder for både fagentrepriser og hovedentrepriser.

Kombineret med kvalitetssikring følger Daniel opgaven fra forespørgsel til aflevering. Det kræver et stort overblik, men det er intet problem for Daniel: “Min opgave er at være et skridt foran de andre ansatte, og sørge for, at der er arbejde til dem et halvt til et helt år ude i fremtiden.”

 

Privat er Daniel bosiddende i Dalby ved Jægerpris, med sin kone og deres to børn.

 

Comments are closed.