1feb 2022
feb 1, 2022

Mød vores ansatte

Trine Jacobsen

Trine har været ansat hos Pilegaard Henriksen siden juni 2018. Hun er ansat som lønningsbogholder, et arbejde hun er meget glad for. Trine står for udbetaling af medarbejderes løn, derudover har hun ansvaret for andre økonomiske opgaver. Arbejdsopgaverne spænder fra at indtaste timer, lave lønsedler, kontakt med kollegaer og meget mere. Med andre ord: Trine står for alt, som har med ansættelse at gøre. Men efter mange år i branchen, er det intet problem “Efter så mange år sidder opgaverne på rygraden, også gør jeg det bare”, sådan udtrykker Trine det.

Trine har et årelangt kendskab til bogholderi. Hun er uddannet på Fabers lønningskontor i 1988 og har arbejdet med bogholderi siden 1986. De mange år i faget har budt på stor forandring, fra manuelt arbejde hvor alle timer skulle registreres fra et fysisk klippekort til nu, hvor store dele foregår digitalt.

Til det siger Trine “Jeg er en uddøende race, sådan nogle som mig. Jeg er før computernes tid, så vi regnede løn manuelt, da jeg startede.”

De mange år i branchen kan tydeligt mærkes, for Trine er yderst kompetent.

Det har også gjort sig tydeligt i hendes tidligere jobs, hvor Trine er blevet headhuntet. Faktisk har hun kun sendt jobansøgninger én enkelt gang, alle andre jobs er hun blevet headhuntet til. Ved Pilegaard-Henriksen er vi ingen undtagelse, vi headhuntede også Trine, en beslutning som vi er meget glade for.

Trine arbejder struktureret og punktligt, således at alle medarbejdere får deres løn til tiden, hver eneste gang.

Privat er Trine bosiddende i Nyborg med sin mand og deres delebarn.

Comments are closed.