4nov 2021
nov 4, 2021

Mød vores ansatte

Mette Limkilde Petersen

 

Mette er ansat som serviceleder for gasafdelingen, og har snart 3-årsjubilæum. 1. januar har Mette været ansat i 3 år. Som kunde møder du Mette, når det gamle gasfyr skal udskiftes med et nyt. Her er det Mette, som laver et skræddersyet tilbud til dig. Mette hjælper også til, hvis der opstår problemer med dit gasfyr. Hun er en problemløser, og hjælper altid nye såvel som gamle kunder.

Mette bekriver det således: “Er der et problem, så finder vi en løsning og det går stærkt!”

I de næsten 3 år Mette har været i virksomheden, har hun udviklet sig meget. Hun har rykket sig fra sin startstilling som salgs- og planlægningskordinator, til den stilling hun besidder i dag, som serviceleder for gasafdelingen. Hun har været serviceleder siden august 2021, og det er et arbejde hun er glad for.

Mettes hverdag hos Pilegaard-Henriksen er ved sit faste skrivebord. Her sidder hun klar til at hjælpe dig, fra 07-15 på alle hverdage. Hverdagen går med at besvare e-mails, passe telefonen og lave gode tilbud til vores kunder. Mette er lidt af en blæksprutte hos Pilegaard- Henriksen.

Privat er Mette mor til en dreng på 7 år. Seneste nytilkomne i husstanden er en lille hvalp på 3 måneder af blandingen King Charles.

Hos Pilegaard-Henriksen er vi meget glade for Mette, og glæden går igen. Det Mette er gladest for ved sit arbejde hos Pilegaard-Henriksen er de mange gode kollegaer, og arbejdet hvor hun dagligt hjælper vores kunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.