Løsninger, der skaber værdi

Pilegaard-Henriksen er en af Danmarks stærkeste VVS-virksomheder med en solid håndværksmæssig historie.

Pilegaard-Henriksen har en historie, der går mere end 100 år tilbage – og det forpligter. Vi er en landsdækkende VVS-virksomhed, med hovedkontor i Odense, og desuden afdelinger i henholdsvis: Vejle, Viborg, Ringsted og Glostrup.
Vi udfører alle typer VVS-­ og blikkenslagerarbejde. Så om du skal have nye tagrender, eller skal have etableret gulvvarme, om dit toilet løber eller om du skal have installeret gasfyr eller varmepumpe, er vi den helt rigtige til opgaven. Vi er drevet af dygtige håndværkere, med erfaring og teknisk indsigt, der tænker fremad.
Da vores kunder spænder bredt, lige fra private, over det offentlige, til erhverv og boligselskaber, er ingen opgave hverken for stor eller lille.

Vi stiller ikke bare med en mand og en rørtang, men vurderer opgaverne i en større sammenhæng.
– Hvordan kan vi skabe værdi for dig?
– Hvordan kan du spare energi og penge?

Vi kan være din sparringspartner på teknisk højt plan og give dig rådgivning hele vejen rundt om projektet.

Siden 1993 har vi været certificeret i henhold til ISO 9001 normen. Således sikrer vi dig kvalitet og værdi i løsningerne.

ISO_9001

Profilbillede Pilegaard Henriksen


 

Pilegaard-Henriksen A/S er et koncernforbundet selskab med Danvan A/S

Danvan A/S er en dynamisk dansk virksomhed med internationale aktiviteter. Virksomheden er drevet af entreprenørskab, innovation og dygtige teknikere.

Danvan A/S producerer selv i Danmark og har nyskabende medarbejdere, der tænker ud af boksen.

Vigtig information om COVID-19

Hos Pilegaard-Henriksen passer vi på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger.

Vi har ikke lukket og holder hjulene i gang med respekt for den ekstraordinære situation, som vi befinder os i. Sikkerhed og helbred for vores kunder og personale er af højeste vigtighed for os. Så husk at holde afstand og vis hensyn – det gør vi.

You have Successfully Subscribed!