16nov 2018

Vi søger 2 VVS-montører til Midtsjælland.

Er du VVS-montør og vil du have Danmarks bedste kollegaer, så brug lige et minut hér! Vi søger 2 glade, dygtige og selvkørende VVS-montører til vores afdeling i Ringsted, der kan hjælpe med at servicere vores kunder i Midtsjælland. Du bliver en del af et stærkt og hjælpsomt team der ved, hvad det vil sige at løfte i flok, for at give vores kunder de bedste løsninger og den bedste service. Hos Pilegaard-Henriksen vil du opleve, at to dage ikke er ens.
Vi har i dag ca. 85 ansatte og med afdelinger i Odense, Glostrup, Viborg, Vejle og Ringsted, betegner vi os som landsdækkende. Vi tilbyder naturligvis gode ordnede arbejdsforhold med pension og sundhedsforsikring. Til stillingen hører firmabil, firmatelefon og iPad med elektronisk planlægning af arbejdsopgaverne.
Om dig:
• Har kørekort
• Er uddannet VVS-montør/blikkenslager
• Er serviceminded, udadvendt, og har humor
• Har god ordenssans, er kvalitetsbevidst og har styr på papirarbejdet
• Skal kunne trives med at arbejde selvstændigt med mange forskellige arbejdsopgaver
Der er tale om 2 faste stillinger på fuld tid.
Er denne stilling noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt til Afdelingschef Ib Jørgensen på mail: ib@pilegaard-henriksen.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ib Jørgensen på mobil. 4060 4424.
Ansøgningsfrist onsdag d. 17.12.2018

Comments are closed.