Bliv varm på en besparende løsning

Vil du have en energirigtig bolig og spare penge på varmeregningen, så findes der rigtig mange muligheder, der luner i budgettet.

Et nyt gasfyr, en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg kan være en værdifuld løsning. Det samme kan en skrotning af et gammelt oliefyr. Lad os rådgive dig om de mange forskellige energirigtige løsninger, der findes. Vi kan regne på boligens behov, dine besparelser og lave et tilbud til dig. Vi tilbyder:

  • Gasfyr, varmepumper og jordvarmeanlæg
  • Komplet montage, installation og service
  • Gratis rådgivningsbesøg

Lun på et rådgivningsbesøg?
Få gratis besøg af en af vores konsulenter og få gennemgået behovet og mulighederne for varmt vand og opvarmning af boligen.

Service på gasfyr og varmepumper
Vi tilbyder service på alle typer gasfyr og varmepumper. Vi kan udføre de nødvendige serviceeftersyn og skræddersy en serviceaftale, som passer til dit behov.

Pilegaard-Henriksen A/S er ngf nature energy servicepartner
Som de eneste på Fyn er vi valgt som servicepartner for Nature Energy.

 

Kontakt os, og hør mere.

Ring på 6316 7600

Bestil VVS-montør


Vigtig information om COVID-19

Hos Pilegaard-Henriksen passer vi på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger.

Vi har ikke lukket og holder hjulene i gang med respekt for den ekstraordinære situation, som vi befinder os i. Sikkerhed og helbred for vores kunder og personale er af højeste vigtighed for os. Så husk at holde afstand og vis hensyn – det gør vi.

You have Successfully Subscribed!