Vi passer på dine tekniske installationer

Med os som din servicepartner får du løbende og præcis service på alt, hvad der har med vand, ventilation, varme, sprinkler og blikkenslagerarbejde at gøre.

Vi tilbyder fast vedligehold af alle tekniske installationer, så de holdes velsmurte og up to date. Du får også hurtig hjælp, hvis noget brænder på. Med GPS i bilerne kan vi fluks finde en servicemontør nær dig, når noget skal fikses med det samme. Du ringer bare, så kommer vi.

Brug os som servicepartner og få:

  • Installationer i topform
  • Hurtig problemløsning
  • Sikkerhed for at installationerne virker
  • Tid til at tænke på noget andet

Både virksomheder, ejendomsselskaber, vandværker, kommuner og boligforeninger er i trygge hænder hos os. Kontakt os og få en aftale. Så kan du tænke på noget andet end de tekniske installationer.

Ring på 6316 7600

Bestil VVS-montør

Vigtig information om COVID-19

Hos Pilegaard-Henriksen passer vi på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger.

Vi har ikke lukket og holder hjulene i gang med respekt for den ekstraordinære situation, som vi befinder os i. Sikkerhed og helbred for vores kunder og personale er af højeste vigtighed for os. Så husk at holde afstand og vis hensyn – det gør vi.

You have Successfully Subscribed!