Vejen til et sundt indeklima

Lad os hjælpe dig med at gøre indeklimaet sundt for bygninger og mennesker.

Med et korrekt og veldimensioneret ventilationsanlæg opnår du et konstant og tilpas indeklima – for børn, voksne, bygninger og konstruktioner. Et ventilationsanlæg holder luftens iltniveau, fugtighed og temperatur på et passende niveau og kan samtidig fjerne op til 60% af støv i et rum. Vi projekterer, installerer og servicerer alle typer ventilationsanlæg i alle typer bygninger og rum.

  • Ventilation i alle typer bygninger og rum
  • Komplet projektering, rådgivning og montage
  • Rens og indregulering af alle slags ventilationsanlæg

Kontakt os, og hør mere om vejen til et sundt indeklima.

Ring på 6316 7600

Bestil VVS-montør

Få renset anlægget og spar

Et ventilationsanlæg bruger mere energi, når det er snavset. Derfor er der mange penge at spare ved at få renset anlæg og kanaler med jævne mellemrum. Det bør ske hvert 4.-6. år. Vi renser alle typer ventilationsanlæg, så både økonomien og ydelsen er i top. Det gælder også anlæg, vi ikke selv har sat op. Ring og få et uforpligtende tilbud.

 

Kom af med støj og sus

Har du et ventilationsanlæg, der støjer eller suser? Eller suger det ikke nok? Måske er anlægget ude af balance. Det kan ofte høres eller mærkes. Lad os indregulere anlægget, så det yder, som det skal og kører energirigtigt. Kontakt os, og hør mere.

Vigtig information om COVID-19

Hos Pilegaard-Henriksen passer vi på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger.

Vi har ikke lukket og holder hjulene i gang med respekt for den ekstraordinære situation, som vi befinder os i. Sikkerhed og helbred for vores kunder og personale er af højeste vigtighed for os. Så husk at holde afstand og vis hensyn – det gør vi.

You have Successfully Subscribed!