Løsninger, der skaber værdi

| Odense | Vejle | Viborg | Ringsted | Glostrup |

Pilegaard-Henriksen er din stærke VVS-installatør i Glostrup.

Vi udfører alle typer VVS-­installationer i Glostrup og Storkøbenhavn. Pilegaard-Henriksen drives af dygtige håndværkere med teknisk indsigt og ingeniører, der tænker fremad.
Som kunde hos os er du sikret, at arbejdet bliver udført kompetent og i vanlig høj kvalitet. Vi udfører en meget bred vifte af VVS-opgaver for både private, erhverv og boligforeninger. Af klassiske opgaver kan nævnes: Installation og servicering af gasfyr og varmepumper, udskiftning af blandingsbatterier og cirkulationspumper, udskiftning af radiatorer, klimastyring, ventilation, blikkenslagerarbejde og ikke mindst en regulær og saglig energirådgivning.
Ens for alle vores opgaver er tilgangen – hos os er det kundens behov, der kommer i første række. Derfor stiller vi ikke bare med en mand og en rørtang, men vurderer opgaverne i en større sammenhæng.
– Hvordan kan vi skabe værdi for dig?
– Hvordan kan du spare energi og penge?
– Hvilken løsning er den helt rigtige i dag, i morgen og om 15 år?

Vi kan også være din sparringspartner. Her byder vi ind med viden på teknisk højt plan og giver dig teknisk rådgivning hele vejen rundt om et projekt, eller en løsning.
Som sparringspartner, er det ingen hemmelighed at vi gerne vil være med så tidligt i projektet som muligt. Jo tidligere vi involveres, des hurtigere vil vi kunne
skabe værdi for dig.
Siden 1993 har vi været certificeret i henhold til ISO 9001 normen. Således sikrer vi dig høj kvalitet og værdi i løsningerne.

ISO_9001

Profilbillede Pilegaard Henriksen

Kontakt os, og få løsninger med værdi.

Ring på 6316 7600

Bestil VVS-montør


 

Pilegaard-Henriksen A/S er et koncernforbundet selskab med Danvan A/S

Danvan A/S er en dynamisk dansk virksomhed med internationale aktiviteter. Virksomheden er drevet af entreprenørskab, innovation og dygtige teknikere.

Danvan A/S producerer selv i Danmark og har nyskabende medarbejdere, der tænker ud af boksen.