Løsninger, der skaber værdi

| Odense | Vejle | Viborg | Ringsted | Glostrup |

Pilegaard-Henriksen – den stærkeste VVS-virksomhed i Odense, med mere end 100 års håndværksmæssig historie.

Hos Pilegaard-Henriksen tilbyder vi alt fra de simple til de meget avancerede VVS-installationer. Vi har hjemme i Odense, men har kunder over hele Fyn, fra Middelfart til Svendborg og fra Otterup til Faaborg. Så om du søger efter nyt gasfyr, installation af varmepumpe, ny håndvask, etablering af gulvvarme eller du skal have nyt badeværelse, så er du landet det helt rigtige sted. Selv hvis din radiator er utæt eller din vandhane drypper, glæder vi os selvfølgelig til at høre fra dig.
Hos os er det nemlig ikke opgavens omfang, men kundens tilfredshed der tæller. Vi ønsker at skabe værdi for dig, uanset om vi skifter dine termostater, skifter et sprunget vandrør eller skifter dine tagrender. Foruden montage, vedligehold og reparationer, yder vi naturligvis også serviceeftersyn på dine VVS-installationer – så er du altid sikret, at alle installationer er up-to-date, og at risikoen for spontane lækager er kraftigt minimeret. Skulle ulykken alligevel ske, råder vi over et mandskab, der altid står parat til hurtigt at rykke ud udbedre skaden, før skaden udvikler sig!

Vi følger med tiden.
Om den grønne omstilling blot er et midlertidigt modefænomen, eller om den er den eneste rigtige vej ind i fremtiden, tager vi som VVS-installatørfirma ikke stilling til. Én ting der i hvert fald aldrig går af mode, er udsigten til at spare penge! – Netop dén del tager vi altid stilling til! Derfor er Pilegaard-Henriksen certificeret af Fjernvarme Fyn, i at lave energitjek og energirådgivning. Med et energitjek er det indlysende formål naturligvis, at reducere beløbet på dine energiregninger. Så med et energitjek fra os, får du en saglig gennemgang, af alle installationer i boligen eller bygningen. På baggrunden af gennemgangen, giver vi en række 0anbefalinger på løsninger for dig og din bolig. Og slutteligt giver vi et håndfast tilbud på.

Siden 1993 har vi været certificeret i henhold til ISO 9001 normen. Således sikrer vi dig kvalitet og værdi i løsningerne.

ISO_9001

Profilbillede Pilegaard Henriksen

Kontakt os, og få løsninger med værdi.

Ring på 6316 7600

Bestil VVS-montør


Pilegaard-Henriksen A/S er et koncernforbundet selskab med Danvan A/S

Danvan A/S er en dynamisk dansk virksomhed med internationale aktiviteter. Virksomheden er drevet af entreprenørskab, innovation og dygtige teknikere.

Danvan A/S producerer selv i Danmark og har nyskabende medarbejdere, der tænker ud af boksen.