Løsninger, der skaber værdi

| Odense | Vejle | Viborg | Ringsted | Glostrup |

Pilegaard-Henriksen er din lokale VVS-installatør i Ringsted.
Hos Pilegaard-Henriksen udfører vi alle typer VVS-installationer og vi servicer naturligvis både private, erhverv og boligforeninger i Ringsted og på resten af Sjælland.
Så er dit fyr brudt sammen, et vandrør sprunget eller drypper din utætte radiator på dit nye trægulv, så har du akut brug for en VVS-installatør!
Derfor står vi altid til rådighed, når det hele brænder på! Og med GPS i vores biler, finder vi hurtigt den montør nærmest dig, så du er sikker på hurtig hjælp, når uheldet er ude.
Vi er altid vi klar til at rykke ud og løse opgaver, uanset om du har en defekt cirkulationspumpen, om der skal skiftes gasfyr, om vandhanen drypper eller hvis der skal etableres gulvvarme – intet er for stort og intet er for småt.

Energirådgivning.
Vi kan også andet end at montere! Pilegaard-Henriksen er certificeret til at lave energitjek. Formålet med et energitjek er naturligvis at sænke dit energiforbrug, og dermed også sænke beløbet på den regning. Herudover består et energitjek også i energirådgivning. Først og fremmest for at vise de store syndere blandt dine installationer, men også for at give dig tips og tricks til, hvordan du i dagligdagen kan sænke bygningens samlede energiforbrug og dermed få rettet et generelt fokus på sænkningen af energiforbruget. Slutteligt giver vi råd til, hvilke installationer, der med fordel kan skiftes.

Vi er forrest hele vejen – og altid lige bag dig.
Hos Pilegaard-Henriksen kan vi også være din sparringspartner. Vi vejleder og rådgiver på teknisk højt plan og give dig rådgivning hele vejen rundt om et projekt, et produkt eller en løsning. Jo før vi inddrages i projektet, des hurtigere kan vi skabe værdi. Vi er forrest hele vejen – og altid lige bag dig.

Siden 1993 har vi været certificeret i henhold til ISO 9001 normen. Således sikrer vi dig kvalitet og værdi i løsningerne.

ISO_9001

Profilbillede Pilegaard Henriksen

Kontakt os, og få løsninger med værdi.

Ring på 6316 7600

Bestil VVS-montør


 

Pilegaard-Henriksen A/S er et koncernforbundet selskab med Danvan A/S

Danvan A/S er en dynamisk dansk virksomhed med internationale aktiviteter. Virksomheden er drevet af entreprenørskab, innovation og dygtige teknikere.

Danvan A/S producerer selv i Danmark og har nyskabende medarbejdere, der tænker ud af boksen.