Løsninger, der skaber værdi

| Odense | Vejle | Viborg | Ringsted | Glostrup |

Pilegaard-Henriksen A/S er Vejles stærkeste VVS-virksomhed. Vi har en stolt håndværksmæssig historie, der rækker mere end 100 år tilbage.

Vi udfører alle typer af VVS- og blikkenslager­ opgaver og kører ud fra Vejle, men vi dækker også Fredericia, Kolding, Billund, Grindsted og op til Horsens. Uanset om du er privat, erhverv, ejendomsselskab eller boligforening, er du i trygge hænder hos Pilegaard-Henriksen. Vi lægger altid stor vægt på, opgaverne udføres og overleveres i højeste kvalitet, til aftalt tid og aftalt pris. Så om du skal have nyt badeværelse, nye tagrender, nyt toilet, eller om du har rørlækage, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud.

Forebyggelse er bedre end helbredelse.

Og når vi alligevel er ude hos dig, tager vi også gerne en rundtur med dig i din bolig, så de øvrige VVS installationer kan besigtiges og vurderes. Således sikres det, at du er bekendt med beskaffenheden og forfatningen af hele din boligs VVS-installationer, når vi forlader dit hus. Vi giver samtidig gerne et håndfast tilbud på de øvrige VVS-opgaver, vi eventuelt måtte støde på under rundturen. Forebyggelse er som bekendt bedre end helbredelse!
Vi stiller ikke bare med en mand og en rørtang, men vurderer opgaverne i en større sammenhæng.
– Hvordan kan vi skabe værdi for dig?
– Hvordan kan du spare energi og penge?

Som VVS-installatør, kan vi også være din sparringspartner på dit projekt, et produkt eller en løsning.

Siden 1993 har vi været certificeret i henhold til ISO 9001 normen. Således sikrer vi dig kvalitet og værdi i løsningerne.

ISO_9001

Profilbillede Pilegaard Henriksen

Kontakt os, og få løsninger med værdi.

Ring på 6316 7600

Bestil VVS-montør


 

Pilegaard-Henriksen A/S er et koncernforbundet selskab med Danvan A/S

Danvan A/S er en dynamisk dansk virksomhed med internationale aktiviteter. Virksomheden er drevet af entreprenørskab, innovation og dygtige teknikere.

Danvan A/S producerer selv i Danmark og har nyskabende medarbejdere, der tænker ud af boksen.