Løsninger, der skaber værdi

| Odense | Vejle | Viborg | Ringsted | Glostrup |

Pilegaard-Henriksen er Viborgs absolut stærkeste VVS-virksomhed, med en håndværksmæssig historie, der går mere end 100 år tilbage.

Vi udfører alle typer VVS-opgaver, men vi udfører vi også en bred vifte af øvrige opgaver, heriblandt kan nævnes: Blikkenslagerarbejde, ventilationsanlæg, brøndboringer, sprinkleranlæg og energirådgivning.
Klassiske blikkenslageropgaver som inddækning af skorstene, reparation af facadedækninger samt udskiftning af tagrender løser vi ofte. Vi projekterer, installerer og servicerer alle typer ventilationsanlæg i alle typer bygninger og rum. Ydermere tilbyder vi markedets stærkeste serviceaftaler på såvel VVS som gasfyr.
Ens for alle områder er, at vi altid aflevere opgaverne i højeste kvalitet og til aftalt tid.
Uanset om du skal have installeret varmepumper, gulvvarme, nyt gasfyr eller bare ønsker et serviceeftersyn af dine VVS-installationer, er vi den helt rigtig at kontakte.

Vi servicere både private kunder, erhvervskunder, ejendomsselskaber og boligforeninger – ingen VVS-opgave er for lille og ingen opgave for stor!
Vi bliver drevet af dygtige håndværkere, der alle har stærk teknisk indsigt samt ingeniører, der altid tænker fremad. Vi opererer naturligvis i Viborg, men dækker faktisk hele området fra Herning til Skagen og fra Ringkøbing til Grenå.

Siden 1993 har vi været certificeret i henhold til ISO 9001 normen. Således sikrer vi dig kvalitet og værdi i løsningerne.

ISO_9001

Profilbillede Pilegaard Henriksen

Kontakt os, og få løsninger med værdi.

Ring på 6316 7600

Bestil VVS-montør

 


 

Pilegaard-Henriksen A/S er et koncernforbundet selskab med Danvan A/S

Danvan A/S er en dynamisk dansk virksomhed med internationale aktiviteter. Virksomheden er drevet af entreprenørskab, innovation og dygtige teknikere.

Danvan A/S producerer selv i Danmark og har nyskabende medarbejdere, der tænker ud af boksen.