Løsninger, der skaber værdi

| Odense | Vejle | Viborg | Ringsted | Glostrup |

Pilegaard-Henriksen er Viborgs absolut stærkeste VVS-virksomhed, med en håndværksmæssig historie, der går mere end 100 år tilbage.

Vi udfører alle typer VVS-opgaver, men vi udfører vi også en bred vifte af øvrige opgaver, heriblandt kan nævnes: Blikkenslagerarbejde, ventilationsanlæg, brøndboringer, sprinkleranlæg og energirådgivning.
Klassiske blikkenslageropgaver som inddækning af skorstene, reparation af facadedækninger samt udskiftning af tagrender løser vi ofte. Vi projekterer, installerer og servicerer alle typer ventilationsanlæg i alle typer bygninger og rum. Ydermere tilbyder vi markedets stærkeste serviceaftaler på såvel VVS som gasfyr.
Ens for alle områder er, at vi altid aflevere opgaverne i højeste kvalitet og til aftalt tid.
Uanset om du skal have installeret varmepumper, gulvvarme, nyt gasfyr eller bare ønsker et serviceeftersyn af dine VVS-installationer, er vi den helt rigtig at kontakte.

Vi servicere både private kunder, erhvervskunder, ejendomsselskaber og boligforeninger – ingen VVS-opgave er for lille og ingen opgave for stor!
Vi bliver drevet af dygtige håndværkere, der alle har stærk teknisk indsigt samt ingeniører, der altid tænker fremad. Vi opererer naturligvis i Viborg, men dækker faktisk hele området fra Herning til Skagen og fra Ringkøbing til Grenå.

Siden 1993 har vi været certificeret i henhold til ISO 9001 normen. Således sikrer vi dig kvalitet og værdi i løsningerne.

ISO_9001

Profilbillede Pilegaard Henriksen

Kontakt os, og få løsninger med værdi.

Ring på 6316 7600

Bestil VVS-montør

 


 

Pilegaard-Henriksen A/S er et koncernforbundet selskab med Danvan A/S

Danvan A/S er en dynamisk dansk virksomhed med internationale aktiviteter. Virksomheden er drevet af entreprenørskab, innovation og dygtige teknikere.

Danvan A/S producerer selv i Danmark og har nyskabende medarbejdere, der tænker ud af boksen.

Vigtig information om COVID-19

Hos Pilegaard-Henriksen passer vi på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger.

Vi har ikke lukket og holder hjulene i gang med respekt for den ekstraordinære situation, som vi befinder os i. Sikkerhed og helbred for vores kunder og personale er af højeste vigtighed for os. Så husk at holde afstand og vis hensyn – det gør vi.

You have Successfully Subscribed!