9maj 2022
maj 9, 2022

Mød vores ansatte

Tino Ahnholm

Nyeste skud på stammen ved Pilegaard-Henriksen er Tino. Men Tino er ikke et helt ukendt ansigt ved os. Han har tidligere arbejdet for Pilegaard-Henriksen og er atter startet igen. Som Tino udtrykker det med et smil på læben “Jeg er den fortabte søn, som er vendt tilbage.” I slutningen af 2020 søgte Tino nye udfordringer og stoppede hos os. Men vi er meget glade for, at Tino er vendt tilbage. Glæden går igen

“Jeg blev modtaget med store kram. Det er med en lille æresfrygt, at jeg er vendt tilbage. Det føles som at være tilbage fra ferie. Jeg er virkelig glad for at være tilbage – sådan helt oprigtigt glad.”

Tino er serviceleder i VE-afdelingen. Her er hans primære opgave, at alting fungerer i afdelingen. Han står for vedvarende energi til både private og erhverv. Det store fokus på vedvarende energi kan også mærkes i afdelingen. Der er mange som gerne vil skifte til varmepumper og VE-løsninger. Så Tino og de andre har travlt.

Hverdagen består i at snakke med kunder og udarbejde tilbud. Tino kommer til at tilbringe mange timer på landevejene, og det trives han med “Jeg elsker det. Jeg får nye tanker og idéer på landevejen. I bilen får jeg gennemtænkt hvad næste træk skal være. Jeg slapper ekstremt meget af, når jeg kører bil”.

Tino trives med en fart over feltet, og nyder når arbejdsdagen er travlt og udfordrende. “Hvis der kan være 150 km i timen, så kører det. Jeg trives bedst med knald på. Når det hele brænder på, og alle sanser er skærpes, får jeg et adrenalinkick. Det elsker jeg.”

Særligt det sociale ved Pilegaard-Henriksen har Tino savnet, og det er noget han værner om.  “Jeg går ekstremt meget op i at alle bliver hørt og set. Rent ledelsesmæssigt går jeg op i at alle trives. Det skal være sjovt at gå på arbejde.”

Og særligt ledelsesstrukturen er Tino glad for. “Der er højt til loftet, vi hygger os sammen og hjælper hinanden. Noget af det fedeste ved PH – der er ikke langt fra tanke til handling. Hvis man får en fed idé, så bliver det hurtigt sat i gang. Vi har en flad struktur, det trives jeg godt med.”

Tino er bosiddende på Fyn i Nr. Broby, med sin kæreste Pernille, og deres to børn. Felix på 10 år og Max på 5.

Fra Pilegaard-Henriksen skal lyde et varmt ”velkommen tilbage” til Tino.

 

Comments are closed.