15okt 2021
okt 15, 2021

Ny strategi – nye ansigter

Hos Pilegaard-Henriksen A/S har vi store ambitioner; vi vil udbygge og øge vores indflydelse i den danske byggebranche.

Derfor har vi i virksomheden styrket vores dygtige ledelsesteam med stærke kompetencer.

De nye ansigter er Administrerende direktør, CEO, Peter Drechsler, Økonomidirektør, CFO, Mike Liebmann Mathiesen og Kalkulationschef for tilbud og kvalitetssikring Daniel C. Andersen. Yderst dynamiske profiler med stor erfaring fra branchen, dvs. at 2021 afsluttes med nye kræfter ved roret, suppleret af gode stabile kollegaer, som kender virksomheden gennem mange år.

Vi er meget stolte af nu at kunne løfte sløret for vores nye strategi, udarbejdet af Pilegaard-Henriksens ledelse.

Vi vinker farvel til, at være en decentralt styret organisation med mange selvstændige enheder med hver deres strategi. I stedet fokuserer vi på 2 lokationer, Odense og Glostrup, med en samlet strategi og en delvis mekanisk organisations struktur.

En sådan ændring i forretningsmodellen og organisationsstrukturen vil naturligvis afføde spørgsmål. Men vi kan fortælle alle medarbejdere såvel som samarbejdspartnere, at dette er en nødvendig velovervejet beslutning.

Pilegaard-Henriksens kernekompetencer er fortsat indenfor:
–         VVS & Gas
–         Sprinkler
–         Ventilation
–         Tag & Facade

Det er en stor fornøjelse at kunne fortælle, at vi endvidere har beriget Pilegaard-Henriksen teamet med en af branchens bedste blikkenslagere og pladsformænd Michael Stær, som skal stå i spidsen for fremtidige projekter inden for tag og facade.

Som en styrkelse af driften i vores serviceafdeling, er der 4 erfarne Pilegaard-Henriksen medarbejdere som indenfor de sidste par år har indtaget nye positioner som mellemledere.
Disse stærke profiler er;
Kim Nørding, Lars Erling Petersen, Kenneth Christensen og
Mette Limkilde Petersen.

På anlægssiden forsætter det erfarne og yderste kompetente hold og vi bestræber os på at udbygge forretningen markant.

Med den nye strategi i ryggen er vores medarbejder trivsel helt i top og vi møder vores kunder og samarbejdspartnere i øjnehøjde med høj faglighed og ansvarlighed.

Comments are closed.