10jun 2016
jun 10, 2016

Pilegaard-Henriksen A/S køber Suså VVS i Glumsø

VVS- og Sprinklervirksomheden Pilegaard-Henriksen A/S i Odense, køber Suså VVS i Glumsø af ejer Ib Jørgensen.

Med købet udvider Pilegaard-Henriksen A/S således sine forretningsaktiviteter på Sjælland. I forvejen er Pilegaard-Henriksen A/S landsdækkende med hovedkontor i Odense, samt afdelingskontorer og værksteder i Glostrup, Kerteminde, Viborg, Vejle og nu i Glumsø.

Ib Jørgensen, ejer af Suså VVS har i et stykke tid ønsket, at blive en del af en større organisation. Derfor har Ib Jørgensen valgt, at lade sig opkøbe af netop Pilegaard-Henriksen A/S, da der samtidig tilføjes en stor ekspertise indenfor nye forretningsområder. Hele den administrative del, ligges hos det kompetente personale på Pilegaard-Henriksens hovedkontor i Odense. Suså VVS beliggende på Åsøvej 25, 4171 Glumsø, skifter inden læge navn til Pilegaard-Henriksen A/S.

Ib Jørgensen er ansat som afdelingschef for den nye afdeling af Pilegaard-Henriksen A/S, det øvrige personale i Suså VVS, følger ligeledes med til Pilegaard-Henriksen A/S

Læs mere på sn.dk (Sjællands Nyheder)

Comments are closed.

Vigtig information om COVID-19

Hos Pilegaard-Henriksen passer vi på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger.

Vi har ikke lukket og holder hjulene i gang med respekt for den ekstraordinære situation, som vi befinder os i. Sikkerhed og helbred for vores kunder og personale er af højeste vigtighed for os. Så husk at holde afstand og vis hensyn – det gør vi.

You have Successfully Subscribed!